Etusivulle
 
Etusivu
Tuotteet
Myyntialueet
Yritysinfo
Yhteystiedot
 


Laadukas sadevesijärjestelmä suojaa kotisi
   

TUOTTEET

Sadevesijärjestelmät

5” kantikas molemmin puolin maalipinnoitettu räystäskouru tehdään asiakkaan mittojen mukaan asiakkaan talon pihalla, jolloin räystäskourut tehdään määrämittaisiksi pitkiinkin räystäihin. Näin vältytään turhilta vuotavilta saumoilta eli jatkokohdilta. 5” kantikas räystäskouru on hyvä valinta, koska siinä on suurempi vesitilavuus, kuin muissa malleissa ja onkin näistä syistä ylivoimaisesti suosituin räystäskourumallimme.  5” kantikkaaseen räystäskouruun on saatavana kahta erilaista kiinnikettä. Sisäpuolinen kiinnike ja ulkopuolinen kiinnike. Sisäpuolinen kiinnike on esim. lumen kannalta hyvä, koska siinä on jatkuva veto päin räystäslautaa lumilangan avulla, eikä se silloin anna periksi painavalle lumimassallekkaan, joka usein jää roikkumaan räystäälle.  Sisäpuolista kiinnikettä kannattaa laittaa noin 60-70 cm:n välein. Ulkopuolisen kiinnikkeen etuja on esimerkiksi räystäskourun helppo puhdistaminen ja niitä laitetaan noin 80- 90 cm:n välein.
Lyhyemmät, vielä kuljetettavat kourut, valmistamme liikkeemme tiloissa.
Alastuloina voi käyttää sekä kantikasta että pyöreää mallia.Kaikissa sadevesijärjestelmissämme käytämme laadukasta ja pitkäikäistä Plannjan peltiä.

5" Puolipyöreästä värillisestä räystäskourusta 2 eri vaihtoehtoa: syvempi sekä matalampi malli. Syvempää mallia saatavilla sekä ulkopuolisella että sisäpuolisella kannakkeella

 Meiltä myös muut räystäskouru ja alastulo mallit

Tarjouspyynnöt ja kysymykset puhelimitse.

   
Metallitie 16, 26100 RAUMA | Puh. (02) 822 4405 | 044 7229127 |