Etusivulle
 
Etusivu
Tuotteet
Myyntialueet
Yritysinfo
Yhteystiedot
 


Laadukas sadevesijärjestelmä suojaa kotisi
   

TUOTTEET

Peräkärryt

Hyvän perävaunun tärkein tekijä on sen runkorakenne. Jotta laillinen kuorma olisi mahdollisimman suuri, täytyy itse vaunun omapainon olla mahdollisimman pieni. Runkorakenteen täytyy kuitenkin kestää ylikuormaa vaikka se ei sallittua olekkaan. Vaunut kasataan pulttiliitoksilla, joten ruostuvia hitsisaumoja ei ole. Uusien komponenttien vaihtaminen on myös tapaturman sattuessa helppoa.

Akselistoissa käytetään saksalaisia laatunapoja, jotka on suojattu pölyltä ja vedeltä. Jouset ja vetopäät ovat myös saksalaisia laatukomponentteja.

Kaikissa Tekno-trailer Jarruttomat Kärryt malleissamme on kippimekanismi kaasujousella, sekä vahvistettu saranoitu takalaita (ei 2700L/T ) esim. moottorikelkan ja ruohonleikkurin lastaamista varten.

Pohjavanerin(koivuvaneri) paksuus on mallissa 2700L/T  9 mm, muissa malleissa 18 mm. Laidat ja runkorakenteet valmistetaan Ruukin kuumasinkitystä teräksestä. Tekno-Trailerin laitojen paksuus on Standard malleissa 2 mm, joka tekee siitä erittäin tukevan. (Useimmissa muissa kärrymerkeissä vastaava paksuus on 1-1,25 mm , jolloin laita on/olisi tuettava jollain lisärakenteella. Esim. ylimääräisillä pystypalkeilla, jotta päästäisiin samaan jäykkyyteen).

Keinuteli akseli antaa perävaunulle hyvän suuntavakauden, ja tasaa jopa virheellistä kuormausta.

Tekno-Trailer vaunuissa on 2-palkkinen V-mallinen veto-aisa. Tällä rakenteella saadaan suuntavakautta ja tasataan virheellisestä kuormaamisesta aiheutunutta sivuttaisvääntymistä.

Kuomut valmistetaan tyhjiömuovaamalla iskunkestävästä HD-PE muovista. Kaikissa kuomumalleissa on vakiovarusteena teräksestä valmistettu kehikko, joka kuomun alareunaan asennettuna jäykistää kuomun rakenteen ja tekee kuomusta tiiviin. Kuomun saranamekanismissa käytettävä teräsjousi tekee avaamisen helpoksi.


Kärryt ovat valmiiksi katsastettuja ja rekisteröityjä.
Mallistossa myös venetrailereita sekä rantatelakka.
Kuomujen asennuspalvelu.
Varastossa yleisimmät jarruttomat mallit.
Tiedustelut 044-722 9127.
Mallisto: www.tekno-kouru.fi


   
Metallitie 16, 26100 RAUMA | Puh. (02) 822 4405 | 044 7229127 |